Novice

Poletna šola za dijake: Več kot 360 priložnosti

Datum objave: 07.07.2020

Brezplačna Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani je odlična priložnost, da bolje spoznate fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidite, kaj lahko s pridobljeno izobrazbo in poklicem počnete po koncu študija.

Karierni centri pripravljajo program iz treh sklopov in izbirnega tipa. Izberete si lahko delavnice in spoznate fakultete in akademijo ter karierne poti alumnov Univerze v Ljubljani. Prijavite se na posamezno delavnico ali predstavitev.

 

  • Kdaj: 24.–28. 8. 2020, 9.00–12.30 / Fakulteta za elektrotehniko se bo predstavila v sredo, 26. 8., med 11. in 12.30.
  • Kje: na spletu

 

Več informacij o poletni šoli:

Dijaki se lahko v jutranjem delu (od ponedeljka do četrtka, od 9.00 do 10.30) udeležite predstavitev o vpisnem postopku z namenom preprečevanja napak pri vpisu na študij, delavnic, kako izbrati študij, zakaj morate dobro poznati same sebe, predavanje o poklicih prihodnosti, o visokošolskem sistemu, možnostih za študente s posebnimi potrebami ipd. Vsebine programa med dnevi so si podobne, a vselej drugačne, zato se dijaki lahko prijavljate na posamezne dogodke in se spoznate s tistimi temami, ki vas najbolj zanimajo.

Po delavnicah sledi sklop predstavitev članic UL (od 11:00 do 12:30), kjer bodo sodelovale Akademija za likovno umetnost in oblikovanje, Biotehniška fakulteta, Ekonomska fakulteta, Fakulteta za arhitekturo, Fakulteta za družbene vede, Fakulteta za elektrotehniko, Fakulteta za farmacijo, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo, Fakulteta za matematiko in fiziko, Fakulteta za pomorstvo in promet, Fakulteta za računalništvo in informatiko, Fakulteta za socialno delo, Fakulteta za strojništvo, Fakulteta za šport, Fakulteta za upravo, Filozofska fakulteta, Naravoslovnotehniška fakulteta, Pedagoška fakulteta, Teološka fakulteta in Zdravstvena fakulteta.

V petek pa ste lahko slišali različne karierne poti alumnov UL.

 

Več na spletni strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, lahko pa pišete tudi na poletnasolakc@uni-lj.si.

PRIJAVE so obvezne.

Poletna šola: 360 priložnosti 2020