Podiplomski študij

Začini si svojo karierno pot s Poprom

Datum objave: 13.02.2021

Začini si svojo študijsko in karierno pot s POPRom!

Z letošnjim študijskim letom smo Karierni centri UL naredili korak k digitalizaciji naših storitev in se z novo platformo, ki podpira naše aktivnosti za vas, postavili ob bok uglednim tujim univerzam (Oxford, St Andrews, King's College London in še mnoge druge).

Vzpostavili smo POPR - Portal Osebnega in Profesionalnega Razvoja

Kaj to pomeni za vas? Pomeni, da smo poenostavili pregled in prijavo na naša svetovanja in dogodke (v kratkem pa bodo sledile tudi prijave na razpise za prosta delovna mesta in druge karierne priložnosti). Zdaj lahko na enem mestu dobite informacije o najbolj zanimivih kariernih priložnostih, izobraževanjih in povezovanjih s potencialnimi delodajalci. Vsa vaša dejavnost se zapisuje na portal, kar pomeni, da lahko do podatkov dostopate hitro, enostavno in pregledno.

Zakaj ti koristi prijava v POPR?

·         Prijaviš se na dogodke (predavanja, okrogle mize, delavnice), ki so za študente UL brezplačni in ti omogočajo nadgradnjo znanj in zaposlitvenih spretnosti,

·         dobiš dostop do pregleda študentskih del in prostih delovnih mest,

·         naročiš se na individualna svetovanja s kariernim svetovalcem,

·         povezuješ se s potencialnimi delodajalci,

·         beležiš svojo dejavnost in jo uporabiš v CVju.

Študenti se v POPR prijavite kar s svojo UL digitalno identiteto, ostali pa sledite registracijskemu postopku.

P.s.: Ker gre za licenčni portal, ki ga sicer uporabljajo tudi druge svetovne univerze (Oxford, St Andrews, King's College London in še mnoge druge), boste lahko naleteli na kakšno spregledano angleško besedo ali pa neroden sklon slovenske besede. Če opazite karkoli, se priporočamo, da nam to sporočite (posnetek zaslona!) na naš elektronski naslov popr@uni-lj.si.