Ponudba štipendij

Štipendije VIRS Lendava za štud. leto 2020/21

Datum objave: 19.08.2020

Virs štipendije 2020/21

 

Virs, d. o. o.,  partner z znanjem in izkušnjami!

 

Smo podjetje, specializirano za varjenje, rezanje, avtomatizacijo in robotizacijo. Naša ponudba obsega profesionalne industrijske rešitve za kovinsko-predelovalno industrijo v različnih panogah. Zadovoljujemo tudi potrebe najzahtevnejših kupcev in kot se radi pohvalimo, rešujemo tudi najbolj nore izzive! Smo fleksibilni in naš pristop je individualen. V rešitvah, ki jih ponujamo, lahko prepoznate izkušnje, znanje in strokovnost.

Smo prejemnik naziva zlata gazela 2019 in imamo registrirano raziskovalno skupino. Prav tako imamo registrirane blagovne znamke: RoboFlex, LaserFlex in WeldCockpit.

Načrti za prihodnost gredo v smeri širitve podjetja in iskanja novih sodelavcev, predvsem mladih inženirjev. Zato so v našem podjetju v Lendavi perspektivnim študentom vrata široko odprta. Ponujamo izjemen strokovni razvoj ter pridobivanje praktičnega znanja pod mentorstvom strokovnjakov. Našim štipendistom omogočimo kasnejšo redno zaposlitev v prijetnem delovnem okolju, ki slehernemu sodelavcu omogoča nenehno strokovno izpopolnjevanje na raznih izobraževanjih doma in v tujini.

Kaj še nudimo? Poleg mesečne štipendije, štipendistom nudimo mentorstvo pri praktičnem usposabljanju, podporo pri seminarskih, diplomskih in magistrskih nalogah, možnost sodelovanja pri projektih ter počitniško delo.

Kadrovske štipendije razpisujemo za študente vseh letnikov in stopenj naslednjih študijskih smeri:

  • ELEKTROTEHNIKA: želena smer avtomatika; elektronika; avtomatika in informatika; mehatronika; robotika

Prijave sprejemamo do 30. 9. 2020 na el. naslov: urska.fodor@virs.si. Prijavi predloži življenjepis, motivacijsko pismo, potrdilo o vpisu in spričevalo/ocene prejšnjega študijskega leta.

Pridruži se »VIRS-ovcem«, ekipi strokovnjakov.

Kratko videopredstavitev našega podjetja si lahko pogledaš tukaj.

Dodatne informacije: urska.fodor@virs.si, 031 366 401.

Virs logo

 

 

Vse objave štipendij so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.