Ponudba štipendij

Iskra, d.o.o.

Datum objave: 13.10.2020

KADROVSKE ŠTIPENDIJE Iskra, d.o.o.

Ustvarjamo mlade, ki spreminjajo svet na bolje

 

[MLADI POZOR]

Ste pri študiju uspešni in dosegate nadpovprečne rezultate? Zaupate v svoje znanje in ste ga pripravljeni deliti? Ste ambiciozni, motivirani in že odgovorno načrtujete svojo karierno pot? V kolikor ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se prijavite na razpis za kadrovsko štipendijo in postanete del najboljše ekipe s katero boste spreminjali svet na bolje!

 

Kaj vključuje program?

  • mesečno štipendijo
  • mentorsko podporo
  • strokovno prakso in zaposlitev v podjetju Iskra, d.o.o.

Komu je program namenjen?

Na razpis za 20 bodočih štipendistov Iskre, d.o.o. se lahko prijavijo študenti državnih univerz v Sloveniji, ki dosegajo zelo dobre rezultate. Program je namenjen najboljšim študentom in študentkam 2. in 3. letnika dodiplomskega študija ter študentom in študentkam podiplomskega študija naslednjih fakultet:

  • Fakulteta za elektrotehniko, Univerza v Ljubljani
  • Fakulteta za strojništvo, Univerza v ljubljani
  • Fakulteta za matematiko in fiziko, Univerza v Ljubljani

Kako do štipendije?

Enostavno! Svojo prijavo s spodaj navedeno dokumentacijo:

  • Življenjepis (da te spoznamo J)
  • Študijsko spričevalo
  • Potrdilo o vpisu za leto 2020/21

lahko oddate preko e-naslova: kadrovska.podpora@iskra.eu

 

Posamezniki, ki nas boste s svojimi prijavami najbolj prepričali, boste imeli možnost, da se spoznamo v živo in opravimo tudi osebne razgovore.

Od izbranih študentov in študentk, ki bodo prejemali mesečno štipendijo, pričakujemo, da bodo doseldno opravljali svoje delo v podjetju Iskra, d.o.o.

Izbranim študentom in študentkam bomo poleg zagotovljene kadrovske štipendije, po potrebi pomagali tudi tekom študija, in sicer z mentorstvom pri praktičnem usposabljanju, podporo pri seminarskih, projektnih, diplomskih in magistrskih nalogah. Poleg tega vam bomo zagotovili tudi podporo pri nadaljnjem osebnem in strokovnem razvoju.

In nazadnje: pri nas boš dobil/a možnost zaposlitve, pri tem pa boš sodeloval/a z vrhunskimi strokovnjaki ter imel/a vpogled v delovanje globalno priznanega ponudnika inteligentnih industrijskih rešitev in vrhunskih elektro-tehničnih izdelkov.