Delavnice

Brezplačna delavnica: 9 skrivnosti najboljših svetovnih govorcev

datum začetka: 11.04.2018
ura: 15:00
lokacija: KuFE

 

Ideje poganjajo 21. stoletje vse hitreje. A uspeh postanejo šele, če jih prepričljivo predstavimo. Mnogo ljudi pa ima strah pred javnim nastopanjem; ste eden izmed njih? Ni potrebno, da je tako, pridite in se naučite iz spoznanj najboljših nastopajočih na odmevnih in v 130 državah prisotnih TED Talkih, ki so odločno zvišali standarde uspešnega nastopanja. Strast, nove tehnike, dinamika, svežina, samozavest; sposobnost odličnega nastopanja vam bo pomagala doseči tiste vaše cilje in sanje, ki vam največ pomenijo.

V sklopu podjetniških delavnic, ki jih skupaj organizirata Center za svetovanje in razvoj študentov (CERŠ) Ekonomske fakultete in Karierni centri UL, vabljeni na delavnico, na kateri se bomo naučili, kako izboljšati sposobnosti javnega nastopanja: Nastopaj kot TED: 9 skrivnosti najboljših svetovnih govorcev. Delavnica bo potekala 11. in 18. 4. 2018 od 15. do 19. ure na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici KuFe. Za študente UL je delavnica brezplačna. Prijavite se tukaj

ted talks

PROGRAM

1. in 2. dan izvedbe

(med 1. in 2. terminom udeleženci pripravijo svoj kratek nastop)

√ Trendi poslovnega nastopanja: Izhodišče: ustvari zgodbo

Praktične vaje za TED zgodbo

√ Orodja za zgodbo: ustvari izkušnjo

Praktične vaje za TED izkušnjo

√ Na odru: ustvari osebni stik

Praktične vaje za TED stik

√ Proces: priprava pred in med

Praktične vaje za TED pripravo

√ Prenos TED veščin v druge oblike poslovnega nastopanja; stičišča in razhajanja

TED nastop in analiza

√ Osebni načrt napredka za TED nastopanje

 

IZVEDBA

Nataša Japelj je strokovnjakinja za korporativni marketing; s 15-letnimi izkušnjami v mednarodnem poslovnem okolju ter z nadgradnjo marketinga s preučevanjem mednarodnih odnosov in ožje specializacije v čezmejno sodelovanje in gospodarsko diplomacijo. Področja, na katerih najraje deluje in spreminja ustaljene vzorce na bolje: identitete blagovnih znamk, agilni marketing, gradnje učinkovitih teamov in sodelovanja, fleksibilnost in večopravilnost, B2C & B2B. Tudi v poslovnem svetu rada razkriva vznemirljivo lepoto vélike slike, celote, zato verjame, da je poslovna naloga zaključena šele takrat, ko je poleg dobro opravljenega dela le-to tudi učinkovito predstavljeno.

 

Več informacij: Andreja Jurček , 031 641 644.


datum začetka: 30.11.1999