Konference

Predstavitev projektov PKP na konferenci ERK

datum začetka: 21.09.2015
datum konca: 23.09.2015
ura: 15:00
lokacija: Portorož
organizator: IEEE, UL FE

 

Predstavitve projektov bodo potekale 21.9. od 15 ure dalje na Mednarodni elektrotehniški in računalniški konferenci ERK 2015, Grand hotel Bernardin, Portorož, Slovenija (www.ieee.si/erk).

erk2014

 

Eden izmed poglavitnih ciljev konference ERK je k sodelovanju pritegniti študente, ki lahko po tej poti širši strokovni javnosti predstavijo svoje delo, ga ustrezno objavijo in stkejo strokovne povezave. Tako že drugo leto zapored na konferenci ERK študenti in njihovi mentorji predstavljajo rezultate projektov Po kreativni poti do praktičnega znanja, ki jih razpisuje Javni sklad republike Slovenije za razvoj kadrov.

Projekti – ti so v letošnjem letu potekali od februarja do julija – omogočajo povezovanje fakultet in podjetij, k sodelovanju pa so pritegnjeni študenti različnih fakultet vseh slovenskih univerz. V okviru projektov se oblikujejo interdisciplinarni teami, ki ob vzpodbudi mentorjev na fakultetah in v podjetjih izvajajo zanimive aktivnosti. V ponedeljek popoldan si bomo ogledali  19 projektov, ki so razdeljeni v dve skupini. Študenti projekte predstavijo s kratko predstavitvijo. Predstavitvam sledi razgovor s študenti ob posterjih. 

Več o dogodku si lahko preberete TUKAJ.