Konference

Konferenca 'Internet stvari'

datum začetka: 25.11.2015
datum konca: 26.11.2015
ura: 13:00
lokacija: Predavalnica P1

 

V sredo, 25. novembra 2015, se bo ob 13.00 odvila brezplačna konferenca Internet stvari (IoT - Internet of Things). Organizator je študent Žiga Komac, skupaj z drugimi motiviranimi študenti in v sodelovanju z Laboratorijem za telekomunikacije (LTFE). V četrtek, 26. novembra 2015, pa bomo dogodek nadgradili z dvema zanimivima praktičnima delavnicama.

konferenca iot

Na konferenci, ki so jo podprla tudi visokotehnološka podjetja, se bo zvrstilo kar 14 vrhunskih strokovnjakov, ki se bodo dotaknili različnih tematik na temo digitalne ekonomije in novih storitev interneta stvari. Tako bomo lahko prisluhnili mag. Tomažu Vidonji iz Tehnološke mreže ICT z uvodom v IoT ekosistem ter strateška razvojno inovacijska partnerstva; dr. Andreju Kosu, rednemu profesorju na UL FE, ki bo predstavil strokovno ozadje in temelje IoT arhitekture; Gašperju Pintariču iz Špica International, ki nam bo razložil kakšni so IoT trendi in kakšno je stanje na področju logistike; Vedranu Hafnerju iz podjetja Cisco Systems, ki se bo poglobil v priložnosti IoT sistema, ter mnogim drugim.

V četrtek, 26. novembra 2015, pa se lahko udeležite še »Windows IoT« delavnice z Davidom Vidmarjem in Bojanom Vrhovnikom iz podjetja Microsoft ter delavnice »Povežite senzorje v IBM Foundation«, ki bo potekala v sodelovanju s podjetjema IBM in L-tek elektronika.

 

Vse to in še mnogo več vas čaka na IoT konferenci, kjer boste lahko še bolj poglobili svoje znanje in si razširili obzorja.

 

Več o dogodku: www.iot-conference.si