Konference

Skrivnosti digitalizacije v turizmu in družbe 5.0

datum začetka: 25.09.2019
ura: 14:00
lokacija: Fakulteta za elektrotehniko
organizator: Katedra za IKT

 

Vas zanima, kako premagati izzive digitalizacije v turizmu in izkoristiti prednosti, ki jih prinaša? Poznate Družbo 5.0, ki jo uvajajo Japonci?


Vljudno vabljeni v sredo, 25. 9. 2019, ob 14. uri na Fakulteto za elektrotehniko na 5. tradicionalno POPR dobrodelno konferenco z naslovom SKRIVNOSTI DIGITALIZACIJE V TURIZMU IN DRUŽBE 5.0, ki jo organizirata Rotary klub Ljubljana Center in Rotary klub Logatec.

Na atraktivnih predavanjih vam bodo ugledni gospodarstveniki in podjetniki predstavili domače in tuje prakse, trende, praktične nasvete in strateške usmeritve, ki vam bodo pomagale k uspešnejši digitalni transformaciji v turizmu. Ta je za vsa podjetja in ustanove neizbežna.

Državni sekretar Ministrstva za gospodarstvo g. Aleš Cantarutti vam bo odkril principe delovanja Družbe 5.0. Državna sekretarka Eva Štravs Podlogar pa bo predavala o izzivih digitalizacije v slovenskem turizmu.

Na okrogli mizi bodo predstavniki turističnega in IKT gospodarstva delili svoje izkušnje in nasvete glede digitalizacije ter predstavili svoj pogled na Družbo 5.0. Poglejte si program konference >>.

Donacija za udeležbo na konferenci: 75 evrov na osebo (vključuje tudi osvežitve med konferenco in zaključno druženje z degustacijo).

Študentje imajo prost vstop, obvezna je pa prijava; člani Alumni FE in UL pa imajo 23% popusta.

Dodatne informacije in ponudbe za sodelovanje: info@rclc.si.       

Sktivnosti digitalizacije turizma in družbe