Obvestila

Ustvarjalna kariera pri Hermanu

Datum objave: 29.06.2020

Če želiš graditi ustvarjalno kariero, potem moraš nujno spoznati Hermana. In – res imaš srečo – pravkar si ga.

Herman, to sem jaz – vizionarski stvarnik družbe, ki nosi moje ime. Sem vseprisotni kreativni duh in neusahljiva inspiracija vseh, ki z menoj sodelujejo. In, če ne bi bil resničen, bi si me morali izmisliti.

Nova generacija, nova doba komuniciranja. Soustvarjaj jo!

 

Kjer se srečajo kreativnost, tehnologija in strateško svetovanje, se odpirajo neslutene možnosti na vseh ravneh komuniciranja in poslovanja. In prav na tem stičišču prihodnosti ustvarjamo Herman & partnerji. S sodelavci nenehno razvijamo znanja in storitve, ki bodo organizacije in njihove znamke ponesla v nova vesolja priložnosti. In ko sva že pri priložnostih, nekaj se ti jih ponuja že ta trenutek:

Produkcija digitalnih multimedijskih vsebin
Sodelujemo z naročniki in najrazličnejših panog, od telekomunikacij, do trgovine in avtomobilizma. Želimo jim ponujati učinkovit miks digitalnih vsebin, tako za namen korporativnega kot tudi tržnega komuniciranja, krepitev njihovih znamk in ugleda. Vsebinski formati in kanali neprestano evalvirajo, algoritmi diktirajo tempo, naša misija ostaja nespremenjena. Želimo sodelovati z najrazličnejšimi profili strokovnjakov, med katere vabimo tudi študente in multimedijske ustvarjalce.

PR 2.0
PR ni samo »PR«, je bistveno več. In ni več zgolj analogni, temveč vedno bolj digitalni. Odločevalci, ciljne javnosti, migrirajo v digitalna okolja, ki funkcionirajo na drugačnih principih, kot analogni mediji 20. stoletja. Pomembni so podatki, analitične sposobnosti in znanje prevajati vstopne podatke v učinkovito komunikacijo. Te zanima Twitter in drugi novi kanali kot orodja izgradnje novih odnosov z javnostmi? Potem smo pravo okolje zate.

Digitalna transformacija
Digitalna transformacija ni upgrade ali »facelift« spletne strani, niti SEO optimizacija. Prava digitalna transformacija se začne na presečišču poslovnega sveta, razumevanja ekonomike in poslovnih modelov z digitalizacijo, ki sega na področja e-commerce platform, novih digitalnih poslovnih modelov (O2O), itd. Zveni zahtevno? Tudi je. Vidiš izziv? Mi ga vsekakor. Smo se pripravljeni skupaj učiti in rasti.

Izziv zate.
Si želiš dela v uigrani ekipi največjih strokovnjakov na področju komuniciranja, mentorstvo pri uvajanju in učenju, sproščeno delovno okolje, ki vzpodbuja kreativnost in nudi osebni ter strokovni razvoj? Prepričaj me s svojo ponudbo na hr@herman-partnerji.si. Z veseljem te povabim na kavo in morda tudi na pot skupnega ustvarjanja digilogne prihodnosti.

 

Herman & Partnerji