Obvestila

Predvpis študentov v sistem subvencionirane študentske prehrane v letu 2021

Datum objave: 08.06.2021

Izkoristite predvpis in se izognite gneči!

Na nekaterih točkah SŠP bo od septembra dalje že možen predvpis v sistem za koriščenje  subvencionirane študentske prehrane (SŠP) za študijsko leto 2021/2022. Če že imate urejen vpis  na izobraževalni ustanovi, je priporočljivo, da to izkoristite in se v sistem vpišete čim prej, še preden  nastane gneča na vpisnih mestih. Poleg tega bodo v času predvpisa točke SŠP tudi na nekaterih  študentskih klubih po vsej Sloveniji in ne le v univerzitetnih mestih. Podatke o odpiralnem času  točk SŠP najdete na spletni strani www.studentska-prehrana.si pod zavihkom točke SŠP. 

S 1. 10. 2021 bo vsem študentom, ki ne bodo izkazovali upravičenosti do subvencij za naslednje  obdobje, onemogočeno koriščenje subvencije, dokler ne bodo ponovno potrdili statusa študenta.  

  1. Za bodoče študente in druge študente, ki se prvič vpisujejo v sistem SŠP, je postopek  prijave opisan na spletni strani www.studentska-prehrana.si, pod zavihkom pogosta vprašanja. 
  2. Za študente, ki so že v sistemu subvencionirane študentske prehrane, je omogočeno, da v  svojem osebnem profilu z vpisom uporabniškega imena in gesla označijo, da želijo  pravico do študentske prehrane za študijsko leto 2021/2022, ko že prejmejo potrdilo  o vpisu za prihodnje študijsko leto. To pomeni, da obisk točke SŠP ni več potreben. 

Da bi se izognili gneči in nepotrebnemu čakanju, vam še enkrat priporočamo, da se v sistem za  novo študijsko leto vpišete čim prej. 

 

Študentska organizacija Slovenije