MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Vodja OPE 32 – stator amy (m/ž)

Datum objave: 16.01.2020

Mahle Letrika

Pojdimo dlje, hitreje in bodimo #StrongerTogether! Skupaj smo uspešnejši, zato imate priložnost, da v naši ekipi postanete zvezda.

Naša strast nas je pripeljala do položaja vodilnega mednarodnega razvojnega partnerja in dobavitelja v avtomobilski industriji ter pionirja mobilnosti prihodnosti.

S proizvodnim portfeljem naslavljamo vsa kritična vprašanja v povezavi s tehnologijo pogonskih sistemov in klimatskih naprav - tako za e-mobilnost kot tudi za pogone z motorji z notranjim zgorevanjem.

Danes več kot 79.000 zaposlenih dela na inovativnih izdelkih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih. Naš cilj je oblikovati mobilnost jutrišnjega dne - bodimo #StrongerTogether, zato se pridružite naši ekipi MAHLE!

Vodja OPE 32 – stator amy (m/ž)

Lokacija: Šempeter pri Gorici

Vaše naloge in odgovornosti:

  • realizacija plana proizvodnje OPE ob optimalni kakovosti izdelkov in ustreznih virih,
  • organiziranje potrebnih delovnih in strojnih kapacitet OPE po planih proizvodnje oziroma naročilih kupcev,
  • urejanje dokumentacije za OPE, knjiženje realizacije, zbiranje podatkov o realizaciji, napakah na izdelkih med procesom in zastojih,
  • vodenje in nadziranje izvajanja proizvodnje v OPE, procesa stalnih izboljšav, nalog s področja varnosti in zdravja pri delu in ekologije.

Vaše spretnosti in veščine:

  • inženir strojništva, elektrotehnike ali druge ustrezne tehnične smeri,
  • organizacijske sposobnosti, komunikativnost in smisel za delo z ljudmi,
  • sposobnost samostojnega odločanja, usmerjenost k rezultatom,
  • poznavanje informacijskih sistemov (Ms Office),
  • želene delovne izkušnje.

Poleg dela v odlični ekipi vas bomo spodbujali k doseganju osebnega potenciala. Čakajo vas razburljive naloge in raznolike možnosti  kariernega razvoja.

Z izbranim kandidatom oz. kandidatko bomo sklenili delovno razmerje za določen čas 12 mesecev s polnim delovnim časom.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 29. 1. 2020 na naslov: MAHLE Electric Drives Slovenija, d. o. o., Področje za kadrovanje in razvoj ljudi, Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici, s pripisom prijava na delovno mesto »Vodja OPE 32 – stator amy«.

jobs.mahle.com

Mahle letrika2

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.