Proizvodni tehnolog – merilniki toplote

Datum objave: 18.12.2020

Opis delovnega mesta:

V Danfossu vam ponujamo priložnost, da se pridružite vodilnemu podjetju na področju ogrevanja, hlajenja in klimatizacije. Razvijamo in izdelujemo trajnostne in kakovostne rešitve za ljudi po vsem svetu in pozitivno vplivamo na globalne klimatske spremembe. Če želite aktivno soustvarjati rešitve pri digitalni preobrazbi podjetja, vas vabimo, da se nam pridružite! 

V timu zavzetih sodelavcev našega tehnološkega oddelka iščemo Proizvodnega tehnologa (m/ž), ki se bo pridružil/-a oddelku Proizvodne tehnologije za področje elektro/merilne toplotne tehnike. Aktivno boste skrbeli za izvedbo in nadzor tehnološke podpore proizvodnji preko sodelovanja z oddelki kakovosti, proizvodnje, nabave, logistike, raziskav in razvoja ter zunanjimi deležniki. 

Ključne odgovornosti:

    Plan in izvedba tehnoloških aktivnosti v proizvodnem procesu in zagotavljanje optimalne kakovosti izdelkov ter produktivnosti v proizvodnji  Spremljanje pogojev za izvedbo tehnološko/proizvodnega postopka v čistih proizvodnih okoljih s kontrolirano vlago in temperaturo  Priprava navodil za delo proizvodnih operaterjev (nastavitvena, montažna, kontrolna) Izdelava tehnoloških matičnih podatkov, kosovnic, tehnoloških postopkov in drugih potrebnih podatkov v sistemu SAP Ukrepanje v primeru odstopov od produktne specifikacije izdelka na proizvodni liniji z orodji MS SQL server studio in/ali LabView Sodelovanje v timu razvoja izdelkov merilnikov toplote s predlogi izboljšav.

Strokovno ozadje in izkušnje:

    Vsaj dodiplomska Univerzitetna izobrazba Elektrotehnike (prednost: elektronika, avtomatika/kibernetika ali mehatronika) Vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu v proizvodnem podjetju (področje proizvodnje, tehnologije, kakovosti ali razvoja) Poznavanje konceptov proizvodne tehnologije in procesov Aktivno znanje angleščine Dobro računalniško znanje (mrežna arhitektura, podatkovne baze, računalniško vodenje procesov)  Znanje dela z bazami podatkov (poizvedbe, prepoznavanje relacij baz, interpretacija in analiza podatkov ter sistemska administracija v MS SQL studio okolju) Poznavanje LabView okolja je prednost Strast do dela na tehničnem področju merilne tehnike (merilnikov toplote) – od izdelave do umerjanja merilnega inštrumenta Sposobnost timskega dela in ustrezne komunikacije z različnimi deležniki Proaktivnost in usmerjenost v iskanje novih rešitev. 

 

Ponujamo vam:
    Delo v mednarodnem okolju in dinamičen delovni dan s številnimi strokovnimi izzivi Vključenost v sodobne koncepte tehnologije ter priložnost za uresničevanje idej Sodelovanje s sodelavci izven in znotraj korporacije, ki delajo v timu in delijo svoje znanje in ideje Zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem 3 mesecev Zahtevnosti primerno in na trgu konkurenčno plačilo.