Programer/Programerka v ekipi MyHours (študentsko delo)

Datum objave: 19.02.2021

Ekipa My Hours išče mobile app programerja z izkušnjami na področju Flutter ogrodja. Delal/a boš v mladi ekipi s fleksibilnim delovnim časom in možnostjo kasnejše zaposlitve.

 

Kraj opravljanja dela: Ljubljana in možnost dela od doma

Plačilo: od 8 EUR bruto/h naprej  (odvisno od znanj in izkušenj).

 

Na kratko o Myhours in Špici international

špicaMy Hours je spletna/mobilna aplikacija za beleženje časa na projektih. Več tisoč strank je navdušenih nad programom in so ga zato uvrstili med najboljše na svetu (Gartner). 

Špica je vodilni ponudnik informacijskih rešitev za upravljanje časa in logistike v Adriatic regiji. V podjetjih v Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Skopju, Podgorici, Londonu, New Yorku in Dubaju je združenih preko 100 strokovnjakov. Ključna področja poslovanja so koncentrirana na WFM – Work Force Management in SCM – Supply Chain Management, tako v regiji preko lastnih podjetij, kot v širšem EMEA prostoru preko partnerjev.

 

PRIJAVA

V kolikor želite soustvariti razvoj Špica podjetij v regiji in sodelovati pri ambiciozni širitvi v EMEA prostor, vas vabimo, da posredujete prijavo s priloženim življenjepisom in pripisom »Programer/Programerka (študentsko delo)« najkasneje do 12.03.2021 na elektronski naslov katja.oblak@spica.com.

 

Več o delovnem mestu