Trgovec z energenti (stalni oglas)

Datum objave: 18.06.2021

Gen-i naslovnica stalni oglas 2021

Želiš spoznati zakonitosti trgovanja z energenti in se na tem področju dolgoročno razvijati? Imaš motivacijo za trgovanje, si že kdaj trgoval/-a in poznaš osnove? Si proaktiven/-a, dinamičen/-a in rad/-a prevzemaš odgovornost? Imaš dobre sposobnosti analiziranja, reflektiranja in se hitro odzivaš na spremembe? Če poleg tega še rad/-a celostno opazuješ dogajanje in uživaš v spremljanju globalnih novic ter trgov se nam pridruži na delovnem mestu Trgovca z energenti (m/ž).

 

GEN-I je največji trgovec z električno energijo v Sloveniji ter najboljši trgovec v regiji, kar nam omogoča ekipa izjemnih strokovnjakov. Vedno iščemo nove talente – izkušene ali tiste, ki svojo kariero šele začenjajo. Iščemo tako eksperte na energetskih trgih, kot tudi začetnike, ki so pridobili izkušnje na finančnih trgih in bi te želeli prenesti v novo okolje. Primarno se osredotočamo na trgovanje z električno energijo in plinom, postopoma pa v svoj portfelj dodajamo ostale surovine in finančne inštrumente, ki nam omogočajo, da se na trgu čim boljše pozicioniramo ter da znamo izkoriščati ponujene priložnosti. Naše trgovanje je osnovano na močni podpori analitike, kar nam omogoča, da so naše odločitve podatkovno podprte.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

 

Tvoji izzivi:

 • spoznavanje s principi trgovanja z električno energijo (elektrika, plin, CO2 kuponi ter ostalimi surovinami),
 • trgovanje z energenti na globalnih trgih,
 • analiziranje in spremljanje globalnih trgov,
 • razvoj ter izvajanje trgovalnih strategij,
 • sodelovanje s tržno analitiko,
 • sklepanje kratkoročnih in dolgoročnih transakcij za optimizacijo in upravljanje portfeljev,
 • sodelovanje v razvojnih projektih, s katerimi ustvarjamo konkurenčno prednost na trgu.

 

Naša pričakovanja:

 • motiviranost ter želja po razvoju in učenju o energetskih trgih,
 • dobro poznavanje Excela ter analitskih orodij (prednost je poznavanje programskih jezikov), 
 • logično-analitičen način razmišljanja,
 • natančnost, odločnost, vztrajnost, pogajalske sposobnosti ter ekipni duh,
 • visoka stopnja osredotočenosti na delovne naloge in usmerjenost k uresničevanju skupnih ciljev,
 • dobre komunikacijske sposobnosti ter tekoče znanje angleškega jezika.

 

Nudimo ti:

gen-i stalni oglas 2021

 

Če se prepoznaš v zgornjem opisu in se želiš pridružiti GEN-I traderjem te vabimo, da se prijaviš in oddaš svojo prijavo prek spletnega obrazca (lahko priložiš svoj »track-record« trgovalnih aktivnosti, če ga imaš). Skladno z našimi ambicijami neprestano širimo svojo ekipo trgovcev in imamo odprta vrata za zainteresirane kandidate, ki si želijo spoznati s trgovanjem. Prijaviš se lahko, če iščeš študentsko priložnost ali redno zaposlitev.

 

 

Lokacija dela: Ljubljana

 

Veselimo se tvoje prijave, pridruži se nam!

gen-i logo, belGen-i ugledni delodajalec 2020

 

Vse objave delovnih mest so informativnega značaja. FE bo z vzdrževanjem spletnih vsebin skušala zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost. Prav tako FE ne jamči za pravilnost podatkov, ki jih pridobiva od drugih subjektov. Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani FE, zato ne odgovarjamo za njihovo vsebino ali uporabo.