Delovni čas in kontakt

S ponedeljkom, 2. 11., bo ponovno pričela z delom restavracija FE.

Na voljo bo malica, sladica in dve kosili (mesno, brezmesno) za lasten prevzem. Glede na situacijo se bo hrana servirala v stiroporasto embalažo s plastičnim priborom, ker žal le takšna zagotavlja izpolnjevanje sanitarno-higienskih standardov. Embalažo bodo zaračunavali glede na porabo (1 kos 0,20 EUR).  Plačilo bo možno le s ključkom in ne z gotovino (razen za nalaganje na ključek).

Seveda  bodo gostom z veseljem postregli hrano v njihove posode (tuperver ali menažka…). Ob prevzemu hrane boste prejeli tudi bio razgradljivo vrečko, v katero odvržete ostanke hrane, ki smo jih dolžni ločeno zbirati.

 

Ob prevzemu hrane je potrebno vzdrževati medsebojno razdaljo 2 metra, obvezno je nošenje maske in razkuževanje rok. Ob tem naj poudarimo, da zadrževanje v sami restavraciji po prevzemu hrane ni dovoljeno in vas prosimo, da upoštevate omejitve in usmerjevalne table, smer gibanja bo prirejena tako, da bo bližnje srečevanje onemogočeno.  

 

Fakulteta je dolžna vzdrževati standard 1 osebe na 20m2,  zato ste naprošeni, da se skupnim kosilom za isto mizo odrečete. Ob lepem vremenu, lahko ob upoštevanju predpisane razdalje, še vedno svoj obrok pojeste zunaj na terasi ob restavraciji ali na terasi v 1. nadstropju na prehodu iz stavbe A v stavbo D.

Obratovalni čas restavracije bo v začetku od 11.00 do 13.00 in ga bodo prilagajali glede na potrebe oziroma obisk.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.

 

DELOVNI ČAS

OD PONEDELJKA DO ČETRTKA  7.00 - 15.30
PETEK 7.00 - 14.00
SOBOTA IN NEDELJA zaprto

Izdaja kosil poteka:

OD PONEDELJKA DO ČETRTKA  10.30 - 15.30
PETEK 10.00 - 14.00
SOBOTA IN NEDELJA zaprto

Delicije d.o.o.

Poljanski nasip 2
1000 ljubljana

P.E.: MENZA FE
Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Tel.: 01/ 476 84 04

Vodja kuhinje: Žiga Sečnik