Delavnice

Delavnice temeljijo na skupnem aktivnem učenju, zajemajo vsa potrebna temeljna znanja, odlične praktične primere po »hands-on« pristopu in veliko samostojnega dela na najsodobnejši tehnični opremi. Delavnice bodo vodili izkušeni mentorji, mladi strokovnjaki na svojih področjih, ki nas bodo popeljali v svet sodobne elektrotehnike in multimedije preko sproščenega, dinamičnega in kreativnega sodelovanja.

Delavnice za leto 2021 še niso razpisane.

 

Vsaka delavnica traja 5 dni in poteka v dopoldanskem ter deloma v popoldanskem času, kot je predvideno v programu poletnega tabora.

Število mest na posamezni delavnici je omejeno, prijave so možne do zapolnitve mest.
Na delavnico, ki si se je že kdaj udeležil/a, je možna le prijava na čakalno listo, saj imajo prednost pri prijavi tisti udeleženci, ki se delavnice udeležijo prvič. Kotizacije v primeru prijave na čakalno listo ni treba vplačati.

Zanimanje za delavnice Poletnega tabora inovativnih tehnologij je izjemno veliko, zato želimo omogočiti kakovostno udeležbo tistim učencem in dijakom, ki jih določena tematika še posebej zanima.

 

Poletni tabor inovativnih tehnologij ≠ Poletno varstvo otrok

Če se po prvem dnevu delavnice izkaže, da udeleženec/ka ne izkazuje interesa za aktivno sodelovanje na delavnici, ali s svojim vedenjem moti delovni proces, si organizator pridržuje pravico, da udeležencu/ki odpove nadaljnjo udeležbo na delavnici.