Informacije za udeležence

PRED TABOROM

Prosimo, da izpolnjeno in podpisano IZJAVO (če nisi polnoleten/a, jo podpišejo starši) pošlješ najkasneje 8 dni pred začetkom tabora, na naslov:

Fakulteta za elektrotehniko

»Poletni tabor inovativnih tehnologij«

Tržaška 25

1000 Ljubljana

ali skenirano v PDF na elektronski naslov .

 

PONEDELJEK, 16. avgust 2021

V skladu z ukrepi za preprečevanje možnosti širjenja okužbe s covidom-19 bomo letos prilagodili program tudi tako, da bomo stike omejili na najmanjšo možno mero. Zato prosimo starše, da v ponedeljek udeležence spremljate le do vhoda v Fakulteto za elektrotehniko na Tržaški 25, kjer bo potekal vsebinski del poletnega tabora, zbrali pa se bomo ob 7.30. Do 8.00 bo v avli fakultete potekala registracija udeležencev poletnega tabora. Ob prihodu udeleženci poiščite mizo z napisom delavnice, na katero ste se prijavili, da zabeležimo vaš prihod.

S programom bomo začeli ob 8. uri v predavalnicah P1. Podali bomo vse napotke za udeležbo na delavnicah, predstavili podroben program, se seznanili z varnostjo pri delu in požarno varnostjo (Prisotnost je obvezna in je pogoj za udeležbo na taboru!), ob 9.00 pa bomo začeli z delom na delavnicah.

S programom na fakulteti oz. delavnicah bomo zaključili ob 15.00.

 

Uporaba zaščitne maske je v prostorih fakultete obvezna, prav tako razkuževanje rok ob prihodu in odhodu, držimo pa se tudi ustrezne medsebojne razdalje (1,5 m).

 

PROGRAM MED TEDNOM

Med tednom bodo delavnice potekale dopoldan od 9. do 15. ure z vmesnim kosilom.

Kosilo bo (po razporedu skupin) v restavraciji fakultete, malica pa med dopoldanskim delom delavnic.

 

Celoten program poletnega tabora je objavljen na spletni strani.

Med poletnim taborom moraš imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in veljaven osebni dokument.

 

ZAKLJUČEK V PETEK, 20. avgust 2021

Zaključna prireditev bo letos potekala brez prisotnosti staršev predvidoma na vrtu fakultete, predstavitev rezultatov praktičnega dela in podelitev priznanj pa v laboratorijih le v prisotnosti udeležencev tabora.

V primeru sprememb glede varnostnih ukrepov ali poteka zaključne prireditve vas bomo obvestili naknadno.